Miere-Cimbru Squab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Squab cu miere-cimbru. Această rețetă face 4 porții cu 54 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de cimbru, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat, Ingredientul Secret (Miere): Carne De Porc Prăjită Cu Cimbru De Miere, și Miere de nuc-cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu foarfece de pasăre sau foarfece de bucătărie, tăiați fiecare squab în jumătate prin centrul sânului și al spatelui. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime.
Tăiați gâturile și rezervați-le cu mănuși pentru alte utilizări. Clătiți păsările și uscați-le.
Într-un castron, amestecați oțet, miere și cimbru.
Adăugați squab și amestecați pentru a acoperi cu condimente.
Se lasă să stea cel puțin 20 de minute sau se răcește, acoperit, până la 1 zi, întorcând bucățile de mai multe ori.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Dacă folosiți cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul de foc al unui grătar cu capac (20 până la 22 in. wide). Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în aproximativ 15 minute, împingeți porțiuni egale pe părțile opuse ale grătarului de foc.
Așezați o tavă de picurare între cărbuni. Setați grătarul în poziție.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, acoperiți și transformați căldura la mare timp de aproximativ 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime. Setați o tavă de picurare sub grătar între arzătoarele aprinse. Setați grătarul în poziție.
Ridicați squab de la marinadă și așezați, oasele în jos, în centrul grătarului, nu direct peste căldură. Acoperiți grătarul și deschideți orificiile de ventilație.
Gatiti pana cand Pasarile sunt bogat rumenite, batand frecvent squab cu marinata, folosindu-le pe toate. Pentru rare, sânii sunt umezi și roșii în centru (tăiați pentru a testa); lăsați aproximativ 25 de minute. Pentru mediu, gătiți cu 6 până la 10 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare.