Miere Cimbru Prăjită Butternut Squash
Miere cimbru prăjită Butternut Squash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 107 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 6381 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, sare kosher, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Rețete similare includ Miere-Cimbru Butternut Squash, Dovlecei prăjiți cu usturoi și cimbru, și Suc de ghindă prăjită cu miere cu cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament ușor pulverizată cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de 3 litri la foc mediu.
Se sotează dovlecelul, se condimentează cu sare și piper și se gătește timp de 5 minute bune, amestecând des pentru a obține o culoare pe dovlecei.Tansfer parțial fierte Butternut suc de fructe pentru a pregătit foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute sau până când furculița este fragedă.
Scoateți din cuptor și adăugați frunze proaspete de cimbru tocate, apoi stropiți cu miere. Aruncați ușor pentru a acoperi uniform și serviți cald.