Miere-cidru BBQ piept

Reteta miere-cidru BBQ piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 ore și 50 de minute. Această rețetă servește 16. Acest curs principal are 217 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, piper măcinat, sos de grătar cu miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza cidru de mere ai putea urma acest curs principal cu Tort De Gogoși De Cidru De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept De Ciuperci De Cidru, Piept fiert cu cidru cu Tzimmes, și Piept de toamnă cu cidru și dovlecei de Butternut de la ' The Artisan Jewish Deli at Home.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul și condimentele; frecați pe carne. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore. Între timp, înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră; se scurge.
Aranjați cărbunele pe grătarul inferior grătar uniform pe ambele părți ale tăvii de picurare a foliei. Cărbune ușor. Când cărbunii sunt fierbinți, presărați cu 2 căni așchii de lemn.
Așezați carnea deasupra grătar grătar, cu partea grasă în sus, în centru peste tigaie de picurare; capac. Grill 3 ore, de cotitură după 1-1 / 2 ore și completarea cărbune și așchii de lemn după cum este necesar. (Notă: mențineți temperatura grătarului la aproximativ 135°.)
Scoateți carnea de pe grătar; înfășurați în strat dublu de folie grea. Reveniți la grătar; grătar 1 oră sau până când carnea ajunge la 93°.
Scoateți carnea de pe grătar; desfaceți cu atenție folia deasupra.
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă 3/4 cană peste carne. Înfășurați liber cu folie.
Transferați carnea pe placa de tăiere; tăiați bobul în felii subțiri.
Se servește cu amestecul de sos de grătar rămas.