Miere Caramel Porumb
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Porumbul cu Caramel de miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 252 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți popcorn, sirop de porumb, vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bile De Porumb Cu Caramel De Miere, Porumb Caramel De Migdale Cu Miere Sărată, și Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți două tigăi mari de prăjire sau foi de prăjituri cu margini. Prefer să folosesc prăjirea pans.In o cratiță foarte mare (4 litri), topiți untul la foc mediu.
Adăugați zahărul brun și următoarele 3 ingrediente, amestecând continuu până când amestecul fierbe. Se fierbe ușor, neacoperit și fără agitare, timp de 5 minute.
Scoateți din arzător și adăugați bicarbonat de sodiu și vanilie.
Se toarnă amestecul cald peste floricele și se aruncă până se acoperă. Dacă utilizați două tigăi de prăjit, puteți face acest lucru direct în tigăile de prăjit. Dacă utilizați foi de prăjituri cu margini, vă recomandăm să împărțiți floricelele între câteva boluri mari sau să le puneți într-unul foarte mare pentru a le amesteca.
Răspândiți popcornul în Tigăi și coaceți la 250 de metri pătrați timp de o oră. La fiecare 15 minute amestecați floricelele pentru a nu le arde.
Lăsați să se răcească complet.