Miere-Aripi De Pui Chile
Miere-Chile aripi de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 804 calorii, 46G de proteine, și 53G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sare și piper, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Aripi de pui Chile roșii cu glazură de miere Chipotle, Aripi De Pui Chile, și Aripi de pui cu Chile coreeană.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și puneți un suport în centrul cuptorului. Într-un castron mare, aruncați aripile de pui cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați aripile pe un suport de sârmă așezat pe o foaie de copt mare și robustă. Se fierbe timp de 45 până la 50 de minute, întorcându-se o dată sau de două ori, până când aripile sunt fierte și crocante.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați oțetul și ardeiul roșu zdrobit și fierbeți timp de 1 minut.
Se lasă să se răcească, apoi se amestecă mierea și sosul de soia.
Într-un castron mare, aruncați cu grijă aripile de pui cu amestecul de miere-soia.
Transferați aripile într-un platou, presărați cu scallions și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.