Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Sicilian sotat. O porție conține 661 calorii, 26g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capere, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel Cu Legume Sotate, Cotlete de miel cu mere sote, și Miel sau carne de vită Sotată etiopiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Setați o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4
Adăugați mielul în tigaie împreună cu usturoiul și sotati până când tocmai ați fiert, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați fulgii de oregano și piper și amestecați. Mielul se face când este rumenit peste tot, dar încă fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
6
Se transferă într-un vas și se lasă deoparte.
7
Puneți tigaia înapoi la foc și reduceți focul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați ceapa, ardeii prăjiți și ciupercile în tigaie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se sotează până când legumele încep să se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
10
Degajează tigaia cu vinul, răzuind orice bucăți rumenite. Se amestecă măslinele, caperele și coaja de lămâie. Aduceți la foc mic și reduceți cu două treimi, 3 până la 5 minute. Condimentează cu sare și piper. Întoarceți mielul în tigaie și amestecați împreună pentru a încorpora aromele și a încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Nonpareils Argintii
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Serviți mielul cu pilaf de orez și garnisiți cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)