Miel Shank Tajine

Miel Shank Tajine
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Lamb Shank Tajine ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1230 calorii, 47G de proteine, și 99G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir măcinat, apă de floare de portocal, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Plăcintă cu coadă de miel, Plăcintă cu coadă de miel, mazăre și mentă, și Coadă De Miel Înăbușită.

Instrucțiuni

1
Puneți mielul într-un tajine sau oală mare și adăugați ceapa, uleiul de măsline, piperul alb, ghimbirul, sarea, firele de șofran, turmericul și scorțișoara. Se rumeneste carnea cateva minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Hârtie De OrezHârtie De Orez
TurmericTurmeric
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 3 sau 4 căni de apă și buchetul mic de cilantro. Acoperiți și fierbeți carnea la foc mediu până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, adăugați o cantitate mică de apă în timpul gătitului pentru a preveni arderea cărnii. Când carnea a gătit, descoperiți oala și continuați să gătiți lichidul până când în cea mai mare parte uleiurile și ceapa rămân cu carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți prunele într-un vas mic și adăugați suficientă apă pentru a acoperi aproape, aproximativ 2 căni. Se fierbe la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați scorțișoară, zahăr și apă de flori de portocale. Simmer, parțial acoperit, până când prunele sunt destul de fragede și așezate în sirop foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Prune UscatePrune Uscate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5
Pentru a servi, puneți carnea pe un platou mare de servire sau, dacă ați gătit într-un tajine, folosiți-o ca fel de mâncare. Puneți prunele și siropul deasupra cărnii și garnisiți cu migdalele prăjite și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune UscatePrune Uscate
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista