Miel Shank Tajine
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Lamb Shank Tajine ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1230 calorii, 47G de proteine, și 99G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir măcinat, apă de floare de portocal, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Plăcintă cu coadă de miel, Plăcintă cu coadă de miel, mazăre și mentă, și Coadă De Miel Înăbușită.
Instrucțiuni
Puneți mielul într-un tajine sau oală mare și adăugați ceapa, uleiul de măsline, piperul alb, ghimbirul, sarea, firele de șofran, turmericul și scorțișoara. Se rumeneste carnea cateva minute la foc mediu.
Adăugați 3 sau 4 căni de apă și buchetul mic de cilantro. Acoperiți și fierbeți carnea la foc mediu până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, adăugați o cantitate mică de apă în timpul gătitului pentru a preveni arderea cărnii. Când carnea a gătit, descoperiți oala și continuați să gătiți lichidul până când în cea mai mare parte uleiurile și ceapa rămân cu carnea.
Puneți prunele într-un vas mic și adăugați suficientă apă pentru a acoperi aproape, aproximativ 2 căni. Se fierbe la foc mediu.
Adăugați scorțișoară, zahăr și apă de flori de portocale. Simmer, parțial acoperit, până când prunele sunt destul de fragede și așezate în sirop foarte gros.
Pentru a servi, puneți carnea pe un platou mare de servire sau, dacă ați gătit într-un tajine, folosiți-o ca fel de mâncare. Puneți prunele și siropul deasupra cărnii și garnisiți cu migdalele prăjite și semințele de susan.