Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Lamb Shank Tajine ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1230 calorii, 47G de proteine, și 99G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir măcinat, apă de floare de portocal, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Plăcintă cu coadă de miel, Plăcintă cu coadă de miel, mazăre și mentă, și Coadă De Miel Înăbușită.
Instrucțiuni
1
Puneți mielul într-un tajine sau oală mare și adăugați ceapa, uleiul de măsline, piperul alb, ghimbirul, sarea, firele de șofran, turmericul și scorțișoara. Se rumeneste carnea cateva minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 3 sau 4 căni de apă și buchetul mic de cilantro. Acoperiți și fierbeți carnea la foc mediu până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, adăugați o cantitate mică de apă în timpul gătitului pentru a preveni arderea cărnii. Când carnea a gătit, descoperiți oala și continuați să gătiți lichidul până când în cea mai mare parte uleiurile și ceapa rămân cu carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Puneți prunele într-un vas mic și adăugați suficientă apă pentru a acoperi aproape, aproximativ 2 căni. Se fierbe la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați scorțișoară, zahăr și apă de flori de portocale. Simmer, parțial acoperit, până când prunele sunt destul de fragede și așezate în sirop foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Scorțișoară Măcinată
Prune Uscate
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Pentru a servi, puneți carnea pe un platou mare de servire sau, dacă ați gătit într-un tajine, folosiți-o ca fel de mâncare. Puneți prunele și siropul deasupra cărnii și garnisiți cu migdalele prăjite și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Crostini Cu Usturoi, Optional
Prune Uscate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch