Mielul (sau puiul sau vițelul) cu tocană de varză este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 422 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți boabe de piper, smântână, varză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză rustică și tocană de pui, Vițel Pe Varză Savoy, și Tocană De Vițel pentru rețete similare.