Miel Punjabi în spanac și roșii

Mielul Punjabi în spanac și roșii este un fără gluten, întreg 30 și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 103G de grăsime, și un total de 1295 calorii. Pentru $6.94 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pastă de roșii, ardei iute, tocană de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), punjabi Wadi sau punjabi Wadiyan, cum să faci punjabi Wadi sau wadiyan, și Spanac Cu Roșii, Fasole Albă Și Rețetă De Spanac pentru rețete similare.