Miel Prăjit Patagonian
Dacă $1.5 pe portie se încadrează în bugetul dvs., mielul prăjit Patagonian ar putea fi un uimitor fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 78 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 35. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, 1 cană de pansament italian Kraft zesty, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, Picior De Miel Prăjit, și Miel prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pansamentul, 3 căței de usturoi, 1 lingură. paprika și frunza de dafin în recipientul blenderului; capac. Amestecați la viteză mare 2 min.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați miel; sac de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform mielul cu amestecul de pansament. Refrigerați cel puțin 12 ore.
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Scoateți mielul din marinadă, rezervând marinada în cratiță mică.
Așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe raftul tăvii de prăjire; pus deoparte. Aduceți marinada la fiert; gatiti 1 min.
Coaceți mielul 2 ore sau până când este gata (160F), perindând ocazional cu marinada gătită. Între timp, tocați restul de 3 căței de usturoi; pus deoparte. Topiți untul în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ulei, usturoi, rămânând 1 lingură. paprika și pimientos; gatiti 2 min., amestecând frecvent. Se amestecă pătrunjelul.
Așezați mielul pe farfuria de servire; stropiți cu amestecul de unt.