Miel prăjit cu usturoi cu Pesto de Oregano

Mielul prăjit cu usturoi cu Pesto de Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 165 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, căței de usturoi, picior de miel rulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Miel Prăjit Cu Usturoi Și Oregano, Oregano Și Usturoi Miel Prăjit, și Picior de miel prăjit lent cu Oregano și lămâie.
Instrucțiuni
Desfaceți friptura și tăiați grăsimea.
Întindeți 1 lingură de Pesto de Oregano în pliurile fripturii. Reroll friptură, și fixați la intervale de 1 inch cu șir grele. Faceți mai multe fante adânci de 1/2 inch în suprafața fripturii; umpleți feliile de usturoi în fante.
Tăiați 3 fante suplimentare de 1/2 inch în suprafața fripturii; umpleți 1 linguriță de pesto în fiecare fantă.
Răspândiți pesto-ul rămas pe suprafața fripturii și presărați cu sare și piper.
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui și introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură; pus deoparte.
Îndepărtați pielea albă, de hârtie, a capului întreg de usturoi, asigurându-vă că nu separați cuișoarele. Înfășurați capul de usturoi în folie de aluminiu.
Coaceți friptura și usturoiul unul lângă altul la 325 timp de 45 de minute.
Scoateți usturoiul din cuptor; pus deoparte.
Coaceți friptura încă 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 150 (mediu-rar).
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de feliere. Separați capul de usturoi în cuișoare și serviți cu friptură.