Lamaia prăjită cu lămâie și fenicul cu mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 590 calorii, 34G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, hrean, mascarpone și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scampi de creveți cu lămâie conservată rapid și fenicul pe mămăligă, Loin De Miel Prăjit Cu Moreluri Și Mămăligă Mascarpone, și Miel Prăjit Pe Fenicul Și Smochine.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, curățați lămâile cu usturoiul, feniculul, uleiul de măsline și 1 lingură de piper. Puneți mielul într-un vas de copt din sticlă și acoperiți cu marinada. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Răsturnați o parte din marinată și transferați mielul într-o tigaie. Se condimentează cu sare. Prăjiți aproximativ 45 de minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Între timp, într-o cratiță mare, combinați apa cu mămăliga, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand mamaliga se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Bateți în 1 cană de lapte și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până când mămăliga este aproape fragedă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți untul și mascarpone și gătiți timp de aproximativ 15 minute mai mult, până când mămăliga este cremoasă și fragedă. Se amestecă Pecorino Romano și se condimentează polenta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino Romano
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mascarpone
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Puneți mămăliga pe farfurii. Feliați subțire mielul prăjit și aranjați feliile peste mămăligă. Într-un castron mic, combinați pătrunjelul tocat și hreanul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat