Miel Prăjit Cu Ierburi

Miel Prăjit Cu Ierburi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Mielul prăjit cu ierburi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de piper, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Miel Prăjit Cu Ierburi, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant.

Instrucțiuni

1
Puneți ierburile proaspete sub corzile fripturii sau frecați ierburile uscate pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi UscateIerburi Uscate
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați friptura și maro pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
4
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți 60 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 125 F (pentru mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute pentru a permite cărnii să termine gătitul. Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați-o. Puneți sucurile de tigaie peste carnea feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista