Miel Prăjit Cu Ierburi

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Mielul prăjit cu ierburi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de piper, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Miel Prăjit Cu Ierburi, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant.
Instrucțiuni
Puneți ierburile proaspete sub corzile fripturii sau frecați ierburile uscate pe carne.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu până când strălucește.
Adăugați friptura și maro pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Presărați friptura cu sare și piper.
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți 60 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 125 F (pentru mediu).
Scoateți din cuptor. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute pentru a permite cărnii să termine gătitul. Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați-o. Puneți sucurile de tigaie peste carnea feliată.