Miel prăjit cu dovlecei de ghindă și Broccoli
Mielul prăjit cu dovlecei de ghindă și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 300 de calorii, 40g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, sulițe de broccoli, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Încercați Dovleac de ghindă umplut cu miel și Bulgur, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, și Squash De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea din friptură. Reroll roast; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară grea. Faceți fante de 6 (1/2 inch adâncime) în friptură; așezați jumătăți de usturoi și rozmarin în fiecare fantă.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și piper.
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Coaceți la 500 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 425 (nu scoateți friptura din cuptor).
Combinați 1/4 linguriță de sare, 1 linguriță de ulei de măsline și dovlecei și aranjați dovleceii în jurul fripturii.
Coaceți la 425 timp de 22 de minute.
Combinați 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare, sulițe de broccoli și usturoiul tocat. Întoarceți cu grijă friptura și aranjați amestecul de broccoli în jurul fripturii.
Coaceți la 425 pentru încă 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar).
Lăsați friptura să stea 5 minute.