Miel picant și Chili Chorizo

Miel picant și Chili Chorizo
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Mielul picant și Chorizo Chili ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 414 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole pinto, ceapă, ardei iute ancho și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miel picant și Chili Chorizo, Chili Chorizo fierbinte și picant, și Chorizo picant și chili de fasole Pinto.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie grea. Acoperiți și fierbeți la foc mediu până când ardeii iute se înmoaie, aproximativ 12 minute. Amestec de chili Puree în loturi în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se amestecă chorizo într-o oală mare grea la foc mediu-mare până când picăturile vin la foc mic, rupând carnea cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se transferă într-un set de strecurătoare fine peste castron.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Lăsați chorizo să se scurgă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
5
Întoarceți 1/4 cană de picături de chorizo în aceeași oală și încălziți la foc mediu-mare (aruncați picăturile rămase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați ceapa, usturoiul, oregano și chimenul. Saut până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ChimenChimen
7
Presărați mielul cu sare și piper; se adaugă în oală. Saut pana cand mielul nu mai este roz afara, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați piureul de chili și chorizo scurs. Aduceți chili la fiert, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ardei IuteArdei Iute
9
Adăugați hominy. Fierbeți neacoperit până când mielul este fraged și lichidul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HominyHominy
MielMiel
10
* Vândut pe piețele din America Latină și în unele supermarketuri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista