Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Osso Buco peste parmezan Polentan. Această rețetă servește 9 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 292 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lapte, sare, bulion de carne de vită mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Osso Buco De Miel Cu Mămăligă Cremoasă, Tocană Osso Buco cu mămăligă picantă, și Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti osso buco, încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Osso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, morcovul și 6 căței de usturoi; sotati 7 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
5
Presărați mielul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; miel de dragare în făină. Topiți 1 linguriță de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Mazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați 3 cotlete de miel; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
7
Scoateți mielul din tigaie. Repetați procedura de două ori cu restul de unt și miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Întoarceți amestecul de ceapă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați vin; gătiți 4 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați 3/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, cimbru, roșii și bulion. Întoarceți mielul în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Descoperiți și fierbeți 45 de minute sau până când mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Scoateți mielul din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Aruncați crengile de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită într-un bol mare, rezervând amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
13
Așezați o pungă de plastic cu fermoar greu în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
14
Se toarnă lichid de gătit în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus a sac). Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
15
Scurgeți lichidul în castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
16
Adăugați amestecul de legume rezervat în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
17
Pentru a pregăti polenta, combinați apa și laptele într-o cratiță mare; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Adăugați treptat făină de porumb, amestecând constant cu un bici. Acoperiți și gătiți la foc mediu 10 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
18
Adăugați brânză și 1 linguriță de sare, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
19
Pentru a pregăti gremolata, combinați pătrunjelul, coaja, 1/4 linguriță de sare kosher și 3 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
20
Serviți gremolata peste amestecul de mămăligă, miel și legume.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.