Miel marocan cu Tabbouleh și usturoi crocant
Nevoie de o curs principal fără lactate? Mielul marocan cu Tabbouleh și usturoi crocant ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 505 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Dacă aveți bulgur, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Miel marocan, Miel Marocan, și Miel Marocan.
Instrucțiuni
Adăugați bulgurul într-o oală mare cu apă clocotită ușor sărată. Reduceți focul și fierbeți bulgurul timp de 10 până la 12 minute sau până când este doar fraged.
Scurgeți bulgurul într-o strecurătoare. Se lasă să se răcească și apoi se transferă într-un castron mic de mică adâncime.
Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul, roșia și 1 lingură de ulei de măsline și aruncați până când toate boabele sunt acoperite cu pansament. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o caserolă de dimensiuni medii, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Când uleiul este aproape fumat, adăugați mielul și căutați timp de 8 până la 12 minute sau până se rumenesc frumos pe toate părțile.
În timp ce mielul se rumeneste, adăugați ceapa, morcovii și țelina în tigaie împreună cu cimbru. Amestecați legumele ocazional.
Adăugați vinul roșu și gătiți până se reduce la câteva linguri.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi mielul și aduceți la fierbere, amestecând fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a dizolva orice solide rumenite în lichid.
Scoateți din căldură și acoperiți caserola cu un capac bine fixat.
Așezați în centrul cuptorului și gătiți timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă și aproape că cade de pe os. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească. Când se răcește, puneți la frigider mielul până la servire. Aruncați legumele și ierburile.
Se toarnă uleiul vegetal într-o cratiță mică, adâncă, la o adâncime de 1h inci.
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjit înregistrează 325 F.
Prăjiți feliile de usturoi în ulei timp de 1 până la 2 minute sau până devin aurii. Urmăriți cu atenție, deoarece se prăjesc foarte repede.
Scoateți din ulei cu o lingură cu fante pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Se transferă pe o farfurie plată, se condimentează cu sare și se lasă să se răcească complet. Pe măsură ce se răcesc, feliile de usturoi prăjite vor deveni foarte crocante.
Pentru a servi, trageți sau tăiați carnea din os și tăiați-o în bucăți mici.
Așezați o parte din tabbouleh pe fiecare dintre cele 6 farfurii mici împreună cu o parte din miel. Completați fiecare porție cu usturoi crocant.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către cond. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriilor americane și al ouălor din făină de zahăr din unt.Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Choc-olatier și la revista patiserie Art & Design.Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Printre proiectele sale anterioare se numără Charlie Trotters Recipes, Charlie Trotter 's Meat and Game, the Inn at Little Washington, Norman' s New World Cuisine (de Norman Van Aken), Jacques Pepin ' s Kitchen și American Brasserie.
scrie-ți propria recenzie
Îți vine să crezi că nimeni nu a revizuit încă această rețetă? Recenziile perspicace și bine informate ale membrilor noștri fac parte din ceea ce face din Epicurious cel mai bun site alimentar de pe planetă. Conectați-vă pentru a fi primul care revizuiește această rețetă și pentru a vă face auzită părerea.
{{ _.fiecare(articole, funcție (articol) { }}
Mai multe rețete de la Bon App Ampercoltit
Piept de pui cu roșii uscate la soare și crustă de usturoi
Ruladă De Curcan Prăjită La Cuptor
Filet de vită cu crustă de ierburi și usturoi, cu gust de ardei roșu și galben
Pui marocan cu lămâi Meyer conservate și măsline verzi
Lasagna de roșii și Mozzarella
Snapper roșu fript cu sos de Tamarind
Cotlete De Miel Charmoula La Grătar
Muschi de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir
Friptură Cornish vânat găină cu salsa de fructe picant
Cotlete de miel frecate cu coriandru și Chile
du-te la cutia mea de rețete