Miel marocan cu Tabbouleh și usturoi crocant

Miel marocan cu Tabbouleh și usturoi crocant
Nevoie de o curs principal fără lactate? Mielul marocan cu Tabbouleh și usturoi crocant ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 505 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Dacă aveți bulgur, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Miel marocan, Miel Marocan, și Miel Marocan.

Instrucțiuni

1
Adăugați bulgurul într-o oală mare cu apă clocotită ușor sărată. Reduceți focul și fierbeți bulgurul timp de 10 până la 12 minute sau până când este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți bulgurul într-o strecurătoare. Se lasă să se răcească și apoi se transferă într-un castron mic de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul, roșia și 1 lingură de ulei de măsline și aruncați până când toate boabele sunt acoperite cu pansament. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
BoabeBoabe
TomateTomate
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o caserolă de dimensiuni medii, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Când uleiul este aproape fumat, adăugați mielul și căutați timp de 8 până la 12 minute sau până se rumenesc frumos pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
În timp ce mielul se rumeneste, adăugați ceapa, morcovii și țelina în tigaie împreună cu cimbru. Amestecați legumele ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
CimbruCimbru
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vinul roșu și gătiți până se reduce la câteva linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
8
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi mielul și aduceți la fierbere, amestecând fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a dizolva orice solide rumenite în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
9
Scoateți din căldură și acoperiți caserola cu un capac bine fixat.
10
Așezați în centrul cuptorului și gătiți timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă și aproape că cade de pe os. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească. Când se răcește, puneți la frigider mielul până la servire. Aruncați legumele și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
IerburiIerburi
OsOs
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se toarnă uleiul vegetal într-o cratiță mică, adâncă, la o adâncime de 1h inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjit înregistrează 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
13
Prăjiți feliile de usturoi în ulei timp de 1 până la 2 minute sau până devin aurii. Urmăriți cu atenție, deoarece se prăjesc foarte repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
14
Scoateți din ulei cu o lingură cu fante pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
15
Se transferă pe o farfurie plată, se condimentează cu sare și se lasă să se răcească complet. Pe măsură ce se răcesc, feliile de usturoi prăjite vor deveni foarte crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
SareSare
16
Pentru a servi, trageți sau tăiați carnea din os și tăiați-o în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
17
Așezați o parte din tabbouleh pe fiecare dintre cele 6 farfurii mici împreună cu o parte din miel. Completați fiecare porție cu usturoi crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MielMiel
18
Gust
19
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
20
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
21
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către cond. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriilor americane și al ouălor din făină de zahăr din unt.Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Choc-olatier și la revista patiserie Art & Design.Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
22
Printre proiectele sale anterioare se numără Charlie Trotters Recipes, Charlie Trotter 's Meat and Game, the Inn at Little Washington, Norman' s New World Cuisine (de Norman Van Aken), Jacques Pepin ' s Kitchen și American Brasserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
23
adaugă note notele mele
24
editează notele mele
25
făcut
26
Recenzii
27
scrie-ți propria recenzie
28
Îți vine să crezi că nimeni nu a revizuit încă această rețetă? Recenziile perspicace și bine informate ale membrilor noștri fac parte din ceea ce face din Epicurious cel mai bun site alimentar de pe planetă. Conectați-vă pentru a fi primul care revizuiește această rețetă și pentru a vă face auzită părerea.
29
de {{=recenzent
30
Info }} pe {{=data }}
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
31
rețetă dintr-o privire
1
Bulgur,
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
2
Coadă De Miel,
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
3
Usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
1
Marocan
1
Iarna
2
{{ _.fiecare(articole, funcție (articol) { }}
3
{{=articol.titlu }}
4
{{ }); }}
5
Mai multe rețete de la Bon App Ampercoltit
6
rețete înrudite
7
toggle
8
anterior
9
Piept de pui cu roșii uscate la soare și crustă de usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
UsturoiUsturoi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
salvat
11
Ruladă De Curcan Prăjită La Cuptor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
salvat
13
Filet de vită cu crustă de ierburi și usturoi, cu gust de ardei roșu și galben
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Ardei GalbenArdei Galben
UsturoiUsturoi
SavureazăSavurează
14
salvat
15
Pui marocan cu lămâi Meyer conservate și măsline verzi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline VerziMăsline Verzi
Meyer LemonMeyer Lemon
Pui întregPui întreg
16
salvat
17
Lasagna de roșii și Mozzarella
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
TomateTomate
18
salvat
19
Snapper roșu fript cu sos de Tamarind
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
TamarindTamarind
SosSos
20
salvat
21
Cotlete De Miel Charmoula La Grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
22
salvat
23
Muschi de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
CoriandruCoriandru
MorcovMorcov
GhimbirGhimbir
SosSos
24
salvat
25
Friptură Cornish vânat găină cu salsa de fructe picant
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
FructeFructe
Dientes De AjoDientes De Ajo
26
salvat
27
Cotlete de miel frecate cu coriandru și Chile
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
CoriandruCoriandru
Ardei IuteArdei Iute
28
salvat
29
înainte
30
du-te la cutia mea de rețete
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista