Miel marinat cu iaurt în stil Delhi cu crustă de nuci
Mielul marinat cu iaurt în stil Delhi cu crustă de nuci este un fără gluten felul principal. Pentru $5.88 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 788 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, boabe de piper, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Miel În Stil Delhi Cu Cartofi, Frigarui De Miel Marinat Cu Iaurt, și Kebab De Miel Marinat Cu Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa;saut până la aur, 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul și următoarele 7 ingrediente; se amestecă 2 minute. Răzuiți amestecul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați 4 căni de iaurt. Se amestecă până când amestecul este piure grosier; se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă în 2 căni de iaurt și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Iaurt
6
Așezați 1 cană marinată de iaurt într-un castron mic. Acoperiți, răciți și rezervați pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați 3 căni de marinată într-un castron mediu; se amestecă în restul de 1 1/2 căni de iaurt și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți, răciți și rezervați pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marinada
Iaurt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Așezați mielul într-o tigaie mare și formați-l în dreptunghi de aproximativ 12x6 inci (unele straturi subțiri se pot suprapune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Se presară cu 2 1/4 lingurițe de sare; se întinde cu jumătate din marinada rămasă. Întoarceți cu grijă mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miel
Sare
10
Se presară cu restul de 2 1/4 lingurițe de sare; se întinde cu marinada rămasă. Acoperiți cu folie de plastic. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. amestecați migdale, caju, zahăr, sare și 1 cană de marinată rezervată pentru topping în procesor până când nucile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Migdale
Caju
Zahăr
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Îndepărtați plasticul și răzuiți cea mai mare parte a marinadei de deasupra mielului. Acoperiți tigaia cu folie și friptură de miel 1 1/2 ore. Descoperi; răspândirea nuci topping uniform peste. Prăjiți mielul descoperit până când toppingul este auriu și mielul este fraged, aproximativ 1 oră.