Miel La Grătar Sud-Vestic
Mielul la grătar din sud-vest este un fără gluten felul principal. O porție conține 799 calorii, 87G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, smântână, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlete De Miel Din Sud-Vest, Porumb Sud-Vestic La Grătar, și Copane La Grătar În Stil Sud-Vestic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați primele opt ingrediente. Se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute.
Între timp, Cotletele de miel la grătar, întorcându-se o dată, la foc mediu timp de 10-14 minute pentru mediu-rar, 14-16 minute pentru mediu sau 16-20 de minute pentru bine făcut.
Ungeți cu sos în ultimele minute de grătar.