Miel la grătar cu salată de orez de iarnă
Mielul la grătar cu salată de orez de iarnă este un fel principal care servește 4. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 603 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mentă, orez basmati, ulei de măsline și împachetați semințe de rodie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Simplă De Iarnă, Miel la grătar și orez pesto, și Grătar de miel la grătar cu orez șofran.
Instrucțiuni
Radeți 1 ceapă într-un vas puțin adânc, adăugați scorțișoara și linguriți ulei de măsline, apoi amestecați.
Așezați fripturile de miel în vas, frecați marinada, apoi acoperiți și lăsați deoparte în timp ce faceți orezul.
Așezați orezul și 600 ml apă într-o tigaie. Aduceți la fierbere, apoi întoarceți-vă și fierbeți, acoperit, până când toată apa s-a evaporat aproximativ 20 de minute. Scoateți capacul și răciți. Tocam marunt ceapa rosie ramasa si amestecam in orez impreuna cu ierburile, rodia, fisticul si merisoarele. La final se amestecă sucul de portocale și lămâie, uleiul de măsline rămas și se condimentează bine.
Scoateți mielul din marinată, scuturând orice exces. Griddle timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte, în funcție de modul în care vă place carnea dvs. și serviți cu o lingură mare de orez.