Miel la grătar cu Pesto de nucă-mentă

Mielul la grătar cu Pesto de nucă-mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 701 calorii, 66g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 89%. Încercați Miel la grătar cu Pesto de nucă-mentă, Cotlete de miel la grătar cu Pesto de mentă, și Usturoi la grătar și Pesto de mentă picior de miel umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; întoarceți mielul pentru a acoperi cu ulei.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de gătit.
Amestecați primele 5 ingrediente în procesor cu piure grosier, răzuind ocazional părțile laterale ale procesorului.
Se amestecă sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați în castron. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Încălziți grătarul mare sau tigaia mare la foc mare.
Adăugați Cotletele de miel cu amestec de rozmarin-usturoi. Gatiti la coacerea dorita, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați în farfurii; deasupra cu pesto.