Miel la grătar cu Pesto de nucă-mentă

Miel la grătar cu Pesto de nucă-mentă
Mielul la grătar cu Pesto de nucă-mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 701 calorii, 66g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 89%. Încercați Miel la grătar cu Pesto de nucă-mentă, Cotlete de miel la grătar cu Pesto de mentă, și Usturoi la grătar și Pesto de mentă picior de miel umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; întoarceți mielul pentru a acoperi cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de gătit.
1
Amestecați primele 5 ingrediente în procesor cu piure grosier, răzuind ocazional părțile laterale ale procesorului.
2
Se amestecă sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3
Transferați în castron. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți grătarul mare sau tigaia mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați Cotletele de miel cu amestec de rozmarin-usturoi. Gatiti la coacerea dorita, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Transferați în farfurii; deasupra cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Revista