Miel Harissa cu salată de năut cu mentă de lămâie

Salata de năut de miel Harissa cu mentă de lămâie este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 656 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptura de jos, suc de lămâie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Harissa cu salată de naut, Salată caldă de năut, ardei roșu și spanac cu Harissa, și Pește Harissa Cu Salată De Morcovi, Mentă Și Ceapă De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Într-un castron mic, combinați harissa, usturoiul și 1/4 cană de ulei; puneți câteva deoparte pentru servire.
Tăiați mielul în 4 bucăți, apoi periați 2 linguri. de pastă peste fiecare. Grill miel, de cotitură și periaj cu un pic mai mult pasta ca te duci, până făcut așa cum vă place, aproximativ 10 minute pentru mediu-rare.
Lăsați să se odihnească 10 minute, apoi feliați.
Pentru salată, amestecați năutul, menta, coaja de lămâie, sucul, sarea, ceapa și restul de 1/4 cană de ulei.
Serviți felii de miel peste sau amestecate în salată de fasole, cu sos harissa rezervat pe lateral.
* Cumpărați harissa, o pastă de chile și condimente din Africa de Nord, în secțiunea internațională a multor supermarketuri.