Miel grecesc peste vinete prăjite

Miel grecesc peste vinete prăjite
Miel grecesc peste vinete prăjite ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 317 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, roșii tăiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Prăjit-Dip vinete cu iaurt grecesc, Miel Prăjit Grecesc, și Miel Prăjit Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați vinetele în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Așezați 18 felii pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor vinetele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Tăiați feliile de vinete rămase în cuburi de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
5
Coaceți feliile de vinete la 350 timp de 33 de minute sau până se rumenesc ușor, întorcând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce vinetele se coace, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă vinetele cubate și se sotează 7 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
8
Scoateți vinetele din tigaie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați mielul, ceapa și usturoiul în tigaie; gătiți 8 minute sau până când mielul se rumeneste, amestecând pentru a sfărâma mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scurgeți amestecul; reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se amestecă scorțișoara și următoarele 3 ingrediente; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
12
Adăugați roșiile și vinetele cubate; reduceți focul și fierbeți 3 minute. Se amestecă menta. Sos de lingură peste felii de vinete prăjite. Se acoperă uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
BrânzăBrânză
SosSos
MentăMentă

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greek. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care îl puteți încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista