Miel fript cu rozmarin
Mielul fript cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 397 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 7,29 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rozmarin, iaurt, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Încercați Somon Fript Cu Rozmarin, Dovlecel fript cu unt de rozmarin, și Mere și pere fripte cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Combinați iaurtul și muștarul; se amestecă bine. Pune deoparte.
Înveliți sparanghelul cu spray de gătit.
Combinați vinul, usturoiul și rozmarinul.
Așezați Cotletele de miel pe un capăt al unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Periați cotletele cu jumătate de amestec de vin. Se fierbe 8 minute. Întoarceți cotletele și periați cu jumătatea rămasă din amestecul de vin. Se fierbe 2 minute și se adaugă sparanghel în tigaie. Se fierbe 4 până la 5 minute, întorcându-seasparagus la fiecare 2 minute, până când sparanghelul este crocant-fraged și cotletele sunt gata.
Scoateți sparanghelul și cotletele din tigaie; se presară cu piper proaspăt măcinat.
Pentru a servi, așezați jumătate de sparanghel și 2 cotlete de miel pe fiecare dintre cele două farfurii de servire. Top sparanghel cu amestec de iaurt.