Miel frigărui cu rodie picant-Rioja Vinaigrette vin roșu și mentă-migdale savura
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Mielul frigărui cu vinetă picantă de vin roșu de rodie-Rioja și gust de mentă-migdale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 432 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,38 USD pe porție. Un amestec de cimbru, pătrunjel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până migdale ai putea urma acest curs principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Miel frigărui cu pesto de migdale-mentă, Gust De Rodie-Mentă, și Cotlete De Miel Cu Gust De Rodie.
Instrucțiuni
1
Echipamente speciale: frigarui de 6 inci, înmuiate în apă timp de cel puțin 1 oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Combinați uleiul, usturoiul, pătrunjelul, rozmarinul și cimbrul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă mielul, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore și până la 24 de ore. Cu cât timpul de refrigerare este mai lung, cu atât mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
1
Combinați sucul de rodie, vinul, boabele de piper, cimbru și 1 lingură de miere într-o cratiță mică. Gatiti la foc mare pana cand siropul este redus la 1 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți siropul de pe foc și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Scoateți cimbrul și boabele de piper cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Bateți restul de 1 lingură de miere, muștar și oțet într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți 1/2 cană din siropul de vin roșu. Acoperiți și refrigerați siropul rămas pentru a păstra până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate