Mielul fiert cu sparanghel și tarhon este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 167 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tarhon, dezosat, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Încercați Miel fiert cu muștar și tarhon, Tarhon De Pui Fiert, și Halibut fiert cu tarhon și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri, combinați mielul, ceapa, morcovul, 2 1/2 linguri de tarhon și 1 cană de apă. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Descoperiți și gătiți până când lichidul se evaporă și picăturile se rumenesc, aproximativ 15 minute; se amestecă des ca amestec maro.
3
Adăugați vin și bulion. Se amestecă pentru a racla rumenit picături gratuit, apoi se acoperă tigaie și se fierbe la foc mic 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cartofii, acoperiți și fierbeți până când mielul și cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mazare Decojita, Optional
5
Între timp, clătiți sparanghelul și rupeți și aruncați capetele dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Tăiați sparanghelul în diagonală în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Când carnea este fragedă, amestecați sparanghelul în tocană. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când sparanghelul este fraged când este străpuns, aproximativ 5 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper și se toarnă în boluri largi de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
8
Presărați tocană cu tarhonul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă