Miel fiert cu sparanghel și tarhon

Miel fiert cu sparanghel și tarhon
Mielul fiert cu sparanghel și tarhon este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 167 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tarhon, dezosat, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Încercați Miel fiert cu muștar și tarhon, Tarhon De Pui Fiert, și Halibut fiert cu tarhon și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri, combinați mielul, ceapa, morcovul, 2 1/2 linguri de tarhon și 1 cană de apă. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Descoperiți și gătiți până când lichidul se evaporă și picăturile se rumenesc, aproximativ 15 minute; se amestecă des ca amestec maro.
3
Adăugați vin și bulion. Se amestecă pentru a racla rumenit picături gratuit, apoi se acoperă tigaie și se fierbe la foc mic 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați cartofii, acoperiți și fierbeți până când mielul și cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Între timp, clătiți sparanghelul și rupeți și aruncați capetele dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Tăiați sparanghelul în diagonală în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Când carnea este fragedă, amestecați sparanghelul în tocană. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când sparanghelul este fraged când este străpuns, aproximativ 5 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper și se toarnă în boluri largi de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
8
Presărați tocană cu tarhonul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista