Miel Dijon
Lamb Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 387 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Picior de miel Dijon, Friptură De Miel Dijon, și Rack de miel Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați miel; se agită până se acoperă uniform.
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti mielul in ulei aproximativ 20 de minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Se amestecă mielul și ingredientele rămase, cu excepția mazării, în aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 10 ore sau până când mielul este fraged.
Grăsime degresată din sucuri în aragaz. Se amestecă mazărea în amestecul de miel.
Acoperiți și gătiți la foc mare 10 până la 15 minute sau până când mazărea este fierbinte.