Miel de tarhon prăjit cu fasole de unt

Mielul de tarhon prăjit cu fasole de unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 569 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tarhon, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Coji de miel tarhon cu fasole Cannellini, Friptură de miel cu tarhon-unt de mentă, și Pui prăjiți și fasole verde cu sos cremos de tarhon.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. condimentați mielul cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Așezați mielul într-o tigaie. Într-un castron mic, combinați usturoiul, tarhonul și 1 lingură de ulei. Frecați peste miel și prăjiți, 25 până la 30 de minute pentru mediu-rar (temperatura internă 125&#!76; F).
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de feliere. Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați fasolea, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând, până se încălzește, 3 până la 4 minute.