Miel de primăvară prăjit cu mentă și usturoi
Mielul de primăvară prăjit cu mentă și usturoi este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 816 calorii, 38g de proteine, și 72g de grăsime. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de coapse de miel dezosate, piper, miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet de miel și salată de primăvară timpurie și piure de usturoi-mazăre de mentă-n-cartofi, Raft de miel de primăvară cu usturoi prăjit, și Raft De Miel De Primăvară Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți unt: puneți ingredientele în vasul unui mixer și bateți până se omogenizează.
Pregătiți mielul: Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați ulei și rotiți tigaia pentru a acoperi. Puneți mielul în centrul tigaiei. Puneți jumătăți de usturoi pe ambele părți ale mielului, tăiați părțile în sus și puneți menta peste usturoi. Gatiti mielul, intorcand o data, pana se rumeneste bine, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Puneți tigaia cu miel la cuptor pentru a prăji până când carnea ajunge la 125 pe un termometru pentru carne, 12 până la 14 minute pentru mediu-rar.
Transferați mielul pe o tăietură și cort cu folie.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Serviți cu mentă și usturoi pe lateral și o bucată de unt de hamsie pe feliile calde de miel.