Miel de primăvară fiert și la grătar
Mielul de primăvară fiert și la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 518 calorii. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână usturoi, maghiran, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Coadă De Miel Înăbușită Cu Legume Și Fasole De Primăvară, și Umăr de miel fiert cu legume de primăvară, ierburi verzi și vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 friptură de umăr de primăvară, os, aproximativ 3 kilograme
1 cană stoc de pui de bază
5 căței de usturoi, curățați de coajă
3 crengute cimbru sau maghiran
1 ardei iute roșu mic uscat8 miel de primăvară, aproximativ 1 kg
Condimentați friptura de umăr cu sare și piper și dați-o la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 204°.tocați grosolan roșiile, ceapa, morcovul și țelina și puneți-le într-un vas de copt din faianță sau într-o tigaie suficient de mare pentru a ține carnea.
Adăugați bulionul de pui, vinul alb, usturoiul, cimbru, boabele de piper și ardeiul iute.
Adăugați umărul de miel condimentat și prăjiți timp de 1 oră, verificând nivelul lichidului de fiecare datăîntr-un timp și adăugând mai mult stoc sau apă dacă devine prea scăzut. Întoarceți friptura și gătiți încă 30 de minute. Întoarceți din nou și prăjiți încă 20 de minute, până devin aurii și crocante. Carnea trebuie să fie moale și fragedă și aproape să cadă de pe oase. Scoateți cu grijă carnea și răciți-o la temperatura camerei. Când umărul este rece, îndepărtați ușor oasele și tăiați carnea în felii groase.
Pentru a face un sos simplu, treceți lichidul de fiert și legumele prin cel mai grosier disc al unei mori de alimente. Lăsați sosul să se așeze și degresați bine grăsimea. Gust pentru condimente. Subțire cu puțin stoc, dacă este necesar, sau reduceți la foc mediu pentru a se îngroșa. Puteți prăji umărul și pregăti sosul cu câteva ore înainte de servire.
Condimentați cotletele cu sare și piper și grătiți peste cărbuni medii chiar după mediu-rar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. În același timp, grătați bucățile de umăr până când sunt calde și crocante. Aranjați carnea pe un platou și puneți o parte din sosul încălzit peste ea.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;