Miel cu tăiței de hrișcă și sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul cu tăiței de hrișcă și sos de roșii. Această rețetă face 2 porții cu 477 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită tăiței de hrișcă, sos de pește, varză și sos de ardei iute. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grătar de miel la grătar cu sos de roșii-mentă, Pitas de miel cu sos de roșii, Scallions și iaurt de mentă, și Fidea De Hrișcă (Memil Guksu).
Instrucțiuni
Zdrobiți ușor roșiile cu sosul de pește, sucul de lămâie și coaja și sosul de ardei iute. Gatiti taiteii urmand instructiunile pachetului.
Între timp, încălziți uleiul într-un wok și prăjiți ceapa, morcovul și piperul timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați varza și gătiți încă câteva minute.
Scoateți legumele din tigaie, adăugați mielul și gătiți timp de 5-8 minute, astfel încât să fie încă fraged și suculent. Scoateți tigaia de pe foc, aruncați tăiței, legume, sos de roșii și mentă și serviți.