Miel Cu Legume Sotate

Miel Cu Legume Sotate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul cu legume sotate. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $6.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 68G de grăsime, și un total de 808 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ceapă, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui la grătar cu legume sotate, Paste Limone Cu Legume De Grădină Sotate, și Mămăligă mexicană la cuptor cu fasole Salsa și legume saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 2 linguri ulei, muștar, oțet, cimbru, usturoi, sare și piper; puneți deoparte 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați Cotletele de miel pe o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Întindeți amestecul de muștar rămas pe ambele părți ale cotletelor. Se fierbe 4-6 in. de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Între timp, într-o tigaie mare, călește ardeiul roșu, dovlecelul și ceapa în uleiul rămas până când este crocant. Se amestecă amestecul de muștar rezervat; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se servește cu cotlet de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista