Miel Cu Legume Sotate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul cu legume sotate. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $6.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 68G de grăsime, și un total de 808 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ceapă, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui la grătar cu legume sotate, Paste Limone Cu Legume De Grădină Sotate, și Mămăligă mexicană la cuptor cu fasole Salsa și legume saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 2 linguri ulei, muștar, oțet, cimbru, usturoi, sare și piper; puneți deoparte 1 lingură.
Așezați Cotletele de miel pe o tigaie pentru pui.
Întindeți amestecul de muștar rămas pe ambele părți ale cotletelor. Se fierbe 4-6 in. de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Între timp, într-o tigaie mare, călește ardeiul roșu, dovlecelul și ceapa în uleiul rămas până când este crocant. Se amestecă amestecul de muștar rezervat; aruncați pentru a acoperi.
Se servește cu cotlet de miel.