Miel cu crustă de măsline cu tocană de fasole Adzuki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul cu crustă de măsline cu tocană de fasole Adzuki. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 442 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați apă, fleur de sel, ketchup și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până fleur De sel ai putea urma acest curs principal cu Tort De Ciocolată Cu Umplutură De Caramel Fleur De Sel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tocană De Fasole Adzuki, Picior de miel cu crustă verde-măslin și lămâie, și Tocană De Miel, Smochine Și Măsline.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți măslinele pe o farfurie mare pentru microunde și puneți-le la microunde la 50% putere timp de 30 de minute sau până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se lasă să se răcească, apoi se transferă măslinele într-un mini robot de bucătărie și se macină într-o pulbere grosieră. Se amestecă zahărul brun în pulberea de măsline. Condimentează mielul cu sare și piper și freacă carnea cu pudra de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr
Aluat De Pâine De Porumb
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert. Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâie, lăsând în urmă cât mai multă miez alb amar. Feliați coaja de lămâie în fâșii subțiri de julienne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați-le în cratiță și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se scurge și se amestecă cu mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați ceapa și feniculul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați bulionul, apa, frunza de dafin și ketchup-ul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Adăugați fasolea adzuki și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră. Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea într-un castron. Se fierbe lichidul de gătit la foc mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 8 minute. Întoarceți fasolea în cratiță. Se amestecă sosul Worcestershire și amestecul de coajă de lămâie și miere și se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Adzuki
Nonpareils Argintii
Grăsime De Porc înapoi
Toppinguri, Opționale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Într-o tigaie medie rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați mielul și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
13
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți mielul până la mediu-rar, aproximativ 8 minute pentru coapse și 12 minute pentru picior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
15
Între timp, ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
17
Adăugați dovlecelul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este crocant-fraged, 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
18
Puneți fasolea pe farfurii sau pe un platou. Se acoperă cu dovleceii și se presară cu cimbru și floare de sel. Tăiați mielul și serviți alături.