Miel Cu Crustă De Ierburi
Herb Crusted miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 234 calorii. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, pulpă de miel, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Picior de miel cu crustă de ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Picior de miel cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Condimentează carnea cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați ierburile cu uleiul de măsline și pesmetul. Frecați ambele părți ale mielului cu amestecul de plante. Folosind șirul de bucătărie, legați piciorul de miel la intervale de 2 inci.
Se pune în tigaie și se coace timp de 20 de minute. Coborâți temperatura cuptorului la 375 grade F.
Adăugați vinul și apa sau bulionul în tigaia de prăjire și gătiți încă 30 până la 40 de minute, sau până când cea mai groasă parte a mielului atinge o temperatură internă de 140 de grade F pentru mediu. Scoateți mielul din cuptor, acoperiți ușor cu folie și lăsați carnea să se odihnească timp de 15 minute. Feliați și serviți.