Miel cu cinci condimente gătit de două ori cu ardei iute roșii
Mielul cu cinci condimente gătit de două ori cu ardei iute roșu este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 320 calorii, 41G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, ceapă verde, ardei iute lungi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui gătit lent cu ardei iute verzi prăjiți din New Mexico, Miel cu chimen și ardei iute, și Raft de miel cu ardei iute Pasilla.
Instrucțiuni
1
Aduceți oală mare de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați mielul; reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
3
Scurgere. Pune deoparte.
4
Combinați zahărul și 6 linguri de apă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 8 minute, în funcție de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Se ia de pe foc; adăugați 3 căni de apă, sos de soia și oțet negru la caramel; se amestecă la foc mediu pentru a dizolva orice bucăți de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Negru
Caramel Biți
Sos De Soia
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Apă
6
Transferați amestecul de caramel într-o oală largă foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați 3 căni de apă rămase, ghimbir, anason stelat, usturoi, ardei iute și pudră de cinci condimente, apoi cozi de miel. Aduceți la fierbere (lichidul nu va acoperi complet gambele). Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți bine și fierbeți până când mielul este foarte fraged, întorcându-se ocazional, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Anason Stelat
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Apă
8
Transferați mielul pe suprafața de lucru. Îndepărtați orice grăsime din sos și aruncați; condimentați sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Miel
9
Scoateți carnea din oase în bucăți de mușcătură; aruncați oasele. Întoarceți carnea în sos în oală. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Aduceți mielul și sosul la foc mic; transferați într-un castron mare de servire.