Miel cu cardoane: Agnello con i Cardi

Miel cu cardoane: Agnello con i Cardi
Miel cu cardoane: Agnello con i Cardi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pancetta, făină, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Încercați Coaste de miel la grătar (agnello a Scottadito), Umăr de miel prăjit (Agnello de Latte Arrosto), și Crocchette d ' Agnello e bieta (Crochete de miel și Chard elvețian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cardoanele în bucăți mici și acoperiți cu apă rece și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Într-un cuptor olandez, combinați pancetta și ceapa și gătiți împreună la foc mediu-mic până când pancetta renunță la grăsime și ceapa începe să se înmoaie și să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se adaugă mielul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Presărați făina peste carne și amestecați la foc mediu timp de trei minute, apoi amestecați fulgii de ardei și continuați să gătiți și amestecați până când carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
După 30 de minute, amestecați pasta de roșii, adăugați pătrunjelul, usturoiul și cimbrul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați 1 litru de apă, adăugați cardoanele, condimentați cu sare și piper și gătiți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista