Miel condimentat marocan cu Harissa
Marocan condimentat miel cu Harissa necesită în jurul valorii de 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,26 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 235 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, boabe de piper, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Harissa Condimentat Fulgi De Ovăz Marocan, Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan, și Harissa-Cotlet De Miel Condimentat.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar. Alternativ, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Feliați pâinea în felii groase de 1/4 inch.
Ungeți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și grătiți ușor pe 1 parte. Se răcește și se păstrează într-un recipient sigilat până când este gata de utilizare.
Combinați harissa, smântâna, jumătate din coaja de lămâie și jumătate din sucul de lămâie într-un castron mic.
Dacă este necesară mai multă lămâie, adăugați restul de coajă și / sau suc. Puneți într-o sticlă de stoarcere pentru o asamblare ușoară.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți Generos rafturile de miel cu amestecul de condimente, sare și piper. Fii precaut cu ardeiul, deoarece există piper în amestecul de condimente. Ar trebui să existe un strat uniform de condimente în jurul mielului.
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați rafturi de miel și căutați la foc mare pentru a forma o crustă pe ambele părți.
Scoateți din tigaie, transferați într-un vas de copt și terminați la cuptor timp de 8 minute sau până când este mediu rar.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Asamblare: feliați mielul în felii groase de 1/4 inch cât mai aproape de os.
Așezați o bucată de miel deasupra unei felii de baghetă.
Adăugați o picătură de harissa (amintiți-vă că este picantă), apoi terminați cu o julienne subțire de caise uscate și o crenguță de chervil. Pentru condimente suplimentare, adăugați un strop de sare și o picătură de ulei de măsline extravirgin.
Într-o tigaie mică, prăjiți toate condimentele la foc mediu. Se lasă să se răcească și apoi se macină într-o râșniță de cafea până la o pulbere fină.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Desculț Bulbuc Roz Moscato]()
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!