Miel condimentat cu rozmarin
Mielul asezonat cu rozmarin este un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar. Această rețetă servește 12 și costă 1,65 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 124 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, piper măcinat grosier, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Kebab de miel condimentat, cartofi mărunțiți cu rozmarin și grecesc și cotlete de miel condimentate la grătar.
Instrucțiuni
Într-un blender sau moară de condimente, combinați condimentele; se acopera si se proceseaza pana se macina grosier. Desfaceți piciorul de laborator și derulați. Frecați amestecul de condimente peste ambele părți ale cărnii. Rerulați și legați cu sfoară de bucătărie.
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 1-3/4 până la 2-1/4 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170° °).
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de a tăia felii.