Mied Fierbinte
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și băuturi primare? Mied fierbinte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $5.5 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 415 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală în/5 cm, bețișoare de scorțișoară, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere braconate în mied, Tort de piersici și mied, și Sima-Hidromel Finlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți mierea și apa la fierbere, îndepărtând orice spumă de pe suprafață.
Adăugați cuișoarele, bețișoarele de scorțișoară, păstăia de fasole de vanilie și coaja de portocală, reveniți la fierbere și scoateți-le de pe foc.
Lăsați să stea 1 sau 2 minute, apoi aduceți la fierbere din nou.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte cel puțin 30 de minute să se absoarbă. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină sau o strecurătoare obișnuită căptușită cu un filtru de cafea sau o pânză de brânză și se aduce din nou la fierbere.
Se toarnă vodca. Se amestecă bine și se servește fierbinte.
Din dintr-o bucătărie poloneză de casă de țară de Anne Applebaum & Danielle Crittenden, cărți de cronică din 2012 pentru circulatorii