Midii și scoici cu sfârâit unt maro și capere

Midii și scoici cu sfârâit unt maro și capere necesită în jurul valorii de 27 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1058 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, midii, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos de unt de usturoi pentru stridii, scoici și midii, Calcan cu unt brun și capere, și Talpă cu unt brun, sfeclă și capere.
Instrucțiuni
Spălați bine scoicile. Spălați midii, asigurându-vă că îndepărtați și aruncați barba.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în fiecare din cele 2 tigăi mari din fontă la foc mare.
Adăugați scoici și jumătate de cimbru la 1 din tigăi; adăugați midii și jumătate din cimbru în cealaltă tigaie; gătiți timp de 1 minut. Împărțiți untul și caperele între cele 2 tigăi. Continuați să gătiți scoici și midii timp de 2 până la 3 minute sau până când se deschid.
Pentru a servi, așezați midii de scoici și untul în care au gătit într-un bol de servire încălzit și presărați cu fleur de sel.
Se servește cu pâine pe lateral, pentru a absorbi untul din partea de jos a bolului.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.