Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii în Lager. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 327 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, midii, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Midii în Lager, Midii gătite în Lager, și Lager-midii aburite cu muștar, Kielbasan și mărar.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o oală largă de 5 până la 6 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa, țelina, roșiile, usturoiul, cimbru, frunze de dafin, sare și piper, amestecând ocazional, până când legumele sunt înmuiate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați bere și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Adăugați midii și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când midiile se deschid larg, 4 până la 6 minute, transferându-le într-un castron pe măsură ce se deschid. (Aruncați orice midii care rămân nedeschise după 6 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți oala de pe foc. Se amestecă muștarul și smântâna într-un castron mic, apoi se adaugă amestecul împreună cu pătrunjelul în bulionul fierbinte și se amestecă până se combină. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.