Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii în Lager. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 327 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, midii, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Midii în Lager, Midii gătite în Lager, și Lager-midii aburite cu muștar, Kielbasan și mărar.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o oală largă de 5 până la 6 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa, țelina, roșiile, usturoiul, cimbru, frunze de dafin, sare și piper, amestecând ocazional, până când legumele sunt înmuiate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați bere și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
3
Adăugați midii și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când midiile se deschid larg, 4 până la 6 minute, transferându-le într-un castron pe măsură ce se deschid. (Aruncați orice midii care rămân nedeschise după 6 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți oala de pe foc. Se amestecă muștarul și smântâna într-un castron mic, apoi se adaugă amestecul împreună cu pătrunjelul în bulionul fierbinte și se amestecă până se combină. Aruncați frunza de dafin.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.