Midii Sărate
Midiile sărate necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 128 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, spanac, midii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Midii A la Mariniere (midii aburite), Midii, și Midii pentru unul (sau doi).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in uleiul incins pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute. Amestecați morcovul și țelina în amestec și continuați să gătiți până când morcovul și țelina s-au înmuiat, încă 7 până la 10 minute.
Se toarnă bulionul de pui în oală și se fierbe; gatiti la fiert 5 minute.
Adăugați midii; acoperiți oala și lăsați midiile să fiarbă în amestecul de bulion până când încep să se deschidă, aproximativ 5 minute. Aruncați orice midii care nu se deschid. Amestecați spanacul în bulion chiar înainte de a servi fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.