Midii Sotate
Midii sotate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Midii Sotate, Midii A la Mariniere (midii aburite), și Midii pentru una (sau două) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați prazul, șalotele, usturoiul, midii, vinul alb și lămâia și sotati până se deschid midiile. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă unt și roșii. Continuați să gătiți până când untul este topit, aruncând cu grijă pentru a combina.
Se presara cu cimbru si patrunjel, adaugand mai mult, dupa gust, daca se doreste.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau