Midii, scoici și creveți în bulion picant

Midii, scoici și creveți în bulion picant
Midii, scoici și creveți în bulion picant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc rupte, frunze de dafin, midii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Midii și scoici cu bulion picant de roșii, Midii și creveți în bulion picant de roșii, și Scoici sau midii aburite în bulion condimentat.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați usturoiul, frunza de dafin și ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se sotează până când usturoiul este fraged, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați vinul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați roșiile. Aduceți la foc mic. Fierbeți până când roșiile încep să se descompună și aromele se amestecă, aproximativ 5 minute. Se amestecă scoicile. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă midii. Acoperiți și gătiți până când scoicile și midiile se deschid, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
7
Folosind un clește, transferați crustaceele deschise în boluri de servire (aruncați orice crustacee care nu se deschid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Adăugați creveții și busuiocul în bulionul de roșii care fierbe. Se fierbe la foc mic până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 1 1/2 minute. Împărțiți creveții și bulionul de roșii printre boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se servește cu pâinea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aroma este intensă, cu multe straturi nuanțate care îmbină caracteristicile clasice ale Chardonnay din California cu un sărut al stilului lumii vechi. Chiar de sus, notele varietale frumoase Chardonnay se amestecă cu pâine prăjită subtilă, cremă de unt subevaluată și măr verde crocant. În timpul procesului de îmbătrânire, drojdia săptămânală care se amestecă în butoi a lăsat Palatul bogat și plin, fără a fi flasc, deoarece aciditatea semnăturii Manchester lasă un finisaj curat și persistent. Butoaiele de stejar francez conferă o nuanță de zahăr brun care este nuanțată și primitoare, fără a fi arogantă. Acest lucru permite prezentarea fructelor superbe care provin din această podgorie unică. Noroc!
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista