Midii, scoici și creveți în bulion picant

Midii, scoici și creveți în bulion picant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc rupte, frunze de dafin, midii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Midii și scoici cu bulion picant de roșii, Midii și creveți în bulion picant de roșii, și Scoici sau midii aburite în bulion condimentat.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați usturoiul, frunza de dafin și ardeiul roșu zdrobit.
Se sotează până când usturoiul este fraged, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și aduceți la fierbere.
Adăugați roșiile. Aduceți la foc mic. Fierbeți până când roșiile încep să se descompună și aromele se amestecă, aproximativ 5 minute. Se amestecă scoicile. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă midii. Acoperiți și gătiți până când scoicile și midiile se deschid, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Folosind un clește, transferați crustaceele deschise în boluri de servire (aruncați orice crustacee care nu se deschid).
Adăugați creveții și busuiocul în bulionul de roșii care fierbe. Se fierbe la foc mic până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 1 1/2 minute. Împărțiți creveții și bulionul de roșii printre boluri.
Se servește cu pâinea caldă.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
![Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay]()
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aroma este intensă, cu multe straturi nuanțate care îmbină caracteristicile clasice ale Chardonnay din California cu un sărut al stilului lumii vechi. Chiar de sus, notele varietale frumoase Chardonnay se amestecă cu pâine prăjită subtilă, cremă de unt subevaluată și măr verde crocant. În timpul procesului de îmbătrânire, drojdia săptămânală care se amestecă în butoi a lăsat Palatul bogat și plin, fără a fi flasc, deoarece aciditatea semnăturii Manchester lasă un finisaj curat și persistent. Butoaiele de stejar francez conferă o nuanță de zahăr brun care este nuanțată și primitoare, fără a fi arogantă. Acest lucru permite prezentarea fructelor superbe care provin din această podgorie unică. Noroc!