Mussels Ravigote este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. Acest hor d ' oeuvre are 735 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $5.67 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tarhon, cornichoni, suc de scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Midii Ravigote, Midii pe jumătate de coajă cu sos Ravigote, și Haricot Verts cu sos Ravigote pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.