Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii picante în sos de vin alb. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 709 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,86 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați midii, semințe de fenicul, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Midii picante cu vin alb, Midii în sos de vin alb, și Midii în sos de vin alb.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.