Midii picante cu ghimbir și Lemongrass

Midii picante cu ghimbir și Lemongrass ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 206 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână jalapeincurbo, lemongrass, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Midii în bulion de ghimbir și lămâie, Ceai de ghimbir și lămâie-midii aburite, și Midii Picante Aburite Cu Lemongrass, Chile Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați ghimbirul, lămâia și jalapeo și gătiți la foc mare până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați midii și apă și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când midiile se deschid, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați midiile într-un castron mare și adânc; aruncați orice midii care nu se deschid.
Turnați cu grijă orice lichid de midie acumulat înapoi în tigaie. Se amestecă zahărul brun, sosul de pește asiatic, untul nesărat și coriandrul tocat.
Se toarnă sosul de tigaie peste midii și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.