Midii (nu de la Bruxelles, dar Belgian oricum)

Midii (nu de la Bruxelles, dar Belgian oricum)
Mussels (nu de la Bruxelles, dar oricum Belgian) necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați midii, boabe de piper, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Midii Belgiene Fierte Cu Bere, Midii cu fenicul, lămâie și Rețetă de bere belgiană, și Midii A la Mariniere (midii aburite) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti midii, răzuiește orice trăiește sau crește pe exteriorul cojilor și scoate grămada mică de fire de păr întunecate (barba) care ies din partea scoicilor. Înmuiați-le în apă rece în timp ce faceți acest lucru. Cojile sunt de obicei închise atunci când le cumpărați. Nu vă panicați dacă se deschid sub apă! Orice cochilii care nu se închid atunci când le atingeți, trebuie să fie aruncate. Această parte se poate face cu câteva ore înainte de timp dacă midiile sunt depozitate într-un loc răcoros. Puneți midiile curățate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Într-o oală mare cu fund greu, combinați morcovul, ceapa, țelina, frunza de dafin, boabele de piper, feliile de lămâie și vinul alb. Se aduce la fierbere la foc mare și se adaugă 1/3 din midiile curățate. Acoperiți tigaia și gătiți tremurând, în fiecare minut sau cam așa ceva pentru a ajuta midiile să gătească uniform. Când toate midiile sunt deschise, scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante și începeți să vă bucurați de masă. Continuați să gătiți midii rămași în același lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Revista