Midii (nu de la Bruxelles, dar Belgian oricum)

Midii (nu de la Bruxelles, dar Belgian oricum)
Mussels (nu de la Bruxelles, dar oricum Belgian) necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați midii, boabe de piper, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Midii Belgiene Fierte Cu Bere, Midii cu fenicul, lămâie și Rețetă de bere belgiană, și Midii A la Mariniere (midii aburite) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti midii, răzuiește orice trăiește sau crește pe exteriorul cojilor și scoate grămada mică de fire de păr întunecate (barba) care ies din partea scoicilor. Înmuiați-le în apă rece în timp ce faceți acest lucru. Cojile sunt de obicei închise atunci când le cumpărați. Nu vă panicați dacă se deschid sub apă! Orice cochilii care nu se închid atunci când le atingeți, trebuie să fie aruncate. Această parte se poate face cu câteva ore înainte de timp dacă midiile sunt depozitate într-un loc răcoros. Puneți midiile curățate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Într-o oală mare cu fund greu, combinați morcovul, ceapa, țelina, frunza de dafin, boabele de piper, feliile de lămâie și vinul alb. Se aduce la fierbere la foc mare și se adaugă 1/3 din midiile curățate. Acoperiți tigaia și gătiți tremurând, în fiecare minut sau cam așa ceva pentru a ajuta midiile să gătească uniform. Când toate midiile sunt deschise, scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante și începeți să vă bucurați de masă. Continuați să gătiți midii rămași în același lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Revista