Midii (nu de la Bruxelles, dar Belgian oricum)

Mussels (nu de la Bruxelles, dar oricum Belgian) necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați midii, boabe de piper, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Midii Belgiene Fierte Cu Bere, Midii cu fenicul, lămâie și Rețetă de bere belgiană, și Midii A la Mariniere (midii aburite) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti midii, răzuiește orice trăiește sau crește pe exteriorul cojilor și scoate grămada mică de fire de păr întunecate (barba) care ies din partea scoicilor. Înmuiați-le în apă rece în timp ce faceți acest lucru. Cojile sunt de obicei închise atunci când le cumpărați. Nu vă panicați dacă se deschid sub apă! Orice cochilii care nu se închid atunci când le atingeți, trebuie să fie aruncate. Această parte se poate face cu câteva ore înainte de timp dacă midiile sunt depozitate într-un loc răcoros. Puneți midiile curățate deoparte.
Într-o oală mare cu fund greu, combinați morcovul, ceapa, țelina, frunza de dafin, boabele de piper, feliile de lămâie și vinul alb. Se aduce la fierbere la foc mare și se adaugă 1/3 din midiile curățate. Acoperiți tigaia și gătiți tremurând, în fiecare minut sau cam așa ceva pentru a ajuta midiile să gătească uniform. Când toate midiile sunt deschise, scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante și începeți să vă bucurați de masă. Continuați să gătiți midii rămași în același lichid.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.