Midii Marinaran este un lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 620 calorii, 41G de proteine, și 25g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: busuioc, încercați să construiți o masă, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Midii Marinara, Midii Marinara, și Midii Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați bine midii cu o perie de frecat, îndepărtând barba. Aruncați orice cochilii deschise.Sotati usturoiul in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(recomandat: Sos A1)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați roșiile, busuiocul tocat și următoarele 2 ingrediente; se fierbe, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Adăugați midii și spanac; gatiti, acoperit, 5 minute sau pana cand toate midiile s-au deschis.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.