Midii Marinara
Midii Marinaran este un lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 620 calorii, 41G de proteine, și 25g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: busuioc, încercați să construiți o masă, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Midii Marinara, Midii Marinara, și Midii Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați bine midii cu o perie de frecat, îndepărtând barba. Aruncați orice cochilii deschise.Sotati usturoiul in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu 1-2 minute.
Adăugați roșiile, busuiocul tocat și următoarele 2 ingrediente; se fierbe, amestecând ocazional, 5 minute.
Adăugați midii și spanac; gatiti, acoperit, 5 minute sau pana cand toate midiile s-au deschis.
Serviți cu pâine italiană.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.