Midii la grătar cu sos de vin alb
Midii la gratar cu sos de vin alb ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 155 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pătrunjel, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Midii în sos de vin alb, Midii în sos de vin alb, și Midii în sos de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați barba pe midii și curățați bine cojile cu o perie. Aruncați midii deschise sau crăpate. Pune deoparte.
Combinați 1/4 cană de suc de lămâie și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; deoparte.
Presărați midii cu sare, piper negru și 2 linguri de suc de lămâie.
Așezați midii într-un coș de grătar.
Grătar, cu capac închis ,la foc mare (400 până la 50
aproximativ 10 minute sau până când se deschid cochilii. Aruncați orice midii nedeschise.
Adăugați midii în amestecul de lămâie; aruncați bine.
Stropiți cu sucul de lămâie rămas și presărați pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.